Mobil újdonságok

Legújabb mobil újdonságok, hírek a mobiltelefonok világából.

A Mobiltesztek.hu hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Mennyire vagyunk stresszesek? Az Androidos telefonunk megmondja!

2012.01.06. 15:16 mobilpress

Manapság az okostelefonok szinte mindenre képesek, elkápráztatnak minket a különféle alkalmazásokkal: jegyzetelhetünk, de akár az egészségi állapotunkkal kapcsolatos alkalmazásokat is letölthetünk.

Az Azumio által kifejlesztett alkalmazás segítségével megnézhetjük, mennyire vagyunk stresszesek. Az alkalmazás a pulzusszám méréséből indul ki, de a kamera vakuját is felhasználja a kalkuláció során. Mindez már alapjában véve figyelemre máltó, de az alkalmazás még tippeket is ad a stressz levezetéséhez, például, hogy tartsunk szünetet, vegyünk mély levegőket, vagy tegyünk egy sétát.

A kalkulátor figyelembe veszi a nemet és az életkort is, a diagnózis felállítása néhány percbe telik. Az eredményeket azonnal megoszthatjuk a Twitteren és a Facebookon is, valamint az Azumio honlapján. Az alkalmazás elmenti az eredményeket, így visszanézhetjük, javult-e vagy romlott az állapotunk. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Android Marketről, előfeltétele, hogy a készülékünk Android 2.2 vagy újabb operációs rendszeren fusson.

Az alkalmazás weboldala:

Stress Check by Azumio

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr133524409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása